Close
+36 20 279 7422 info@romantikuseskuvo.hu

Ez a weboldal azoknak a menyasszonyoknak szól, akik romantikus stílusban képzelik el az esküvőjüket. Minden menyasszony meg szeretné valósítani gyerekkori álmát, és aki igazi rózsaszín, királylányos, fodros-bodros, rózsaszirmos, romantikus esküvőt szeretne, az a honlapomon ehhez minden szükséges dekorációs kelléket megtalálhat. A blogom végigveszi az esküvő legfontosabb területeit a menyasszonyokra fókuszálva, ezért is az a weboldalam szlogenje: Középpontban a menyasszony.

Én is azok közé a lányok közé tartoztam, akik kiskoruk óta arról álmodoztak, hogy menyasszonyok lesznek. Barbie babáimmal is folyton esküvőset  játszottam, a legszebb babámon mindig a hófehér fodros menyasszonyi ruha volt. Amikor belecsöppentem az esküvők világába minden porcikámmal és idegszálammal éreztem, hogy itt a helyem, ez az én világom.

Miért is lenne szükséged esküvőszervezőre?
Abban tudok segíteni, hogy Neked nem kell végigmenned azon a rögös úton, ahol mindenhonnan és mindenkitől kérdések ezrei zúdulnak Rád.
Mivel a szolgáltatók is emberek, nem fognak órák hosszat beszélni Veled az esküvődről,  sok más munkájuk is van. Hisz nekik minden héten új menyasszonyuk van, azon a héten számítasz csak Te, a jövő héten már egy másik menyasszonyt kell kiszolgálniuk.

Romantikus esküvőszervező

Pontosan tudom, mit érzel ilyenkor!
Nem tudtam, nem az esküvőmre gondolni, minden percemet, minden gondolatomat kitöltötte az esküvő. Vártam, hogy hadd beszélhessek róla, vártam, hogy kérdezze, már meg valaki hogyan állok a szervezéssel. Mindenkivel csak erről tudtam volna beszélni, de sajnos ez lehetetlen, mert félő volt, hogy agyára megyek a barátnőimnek és legfőképpen a
vőlegényemnek. Itt jön egy olyan esküvőszervező, akivel megtervezheted a legapróbb részletekig a Nagy napodat. Akivel akár többször is át lehet nézni a virágcsokrokat, a menyasszonyi ruhákat, a forgatókönyvet.
Olyan mindenre kiterjedő listát, anyagot gyűjtöttem össze és rendszereztem, ami a saját esküvőmnél felmerült, mint megoldandó kérdés és probléma. Az esküvő előtt folyamatosan az időzítés szerint elővesszünk egy témát és minden egyes felmerülő kérdést, dolgot átbeszélünk.
Én csak tanácsot és iránymutatást tudok nyújtani a döntés a Tiéd!
Az esküvő előtti héten írunk mindenkire személyre szabottan egy elvégzendő feladatlistát, hiszen nem lehet egy sablonra venni az esküvőket, ahány menyasszony annyi szokás. Nagyon szét lehet csúszni az esküvő előtti héten, el lehet veszni a részletekben, amikor mindenki tőled várja, hogy mond, meg mit csináljon, kinek mi legyen a feladata, mit kell
még elintézni, hogyan kerülnek be az otthon gondosan összeválogatott dolgok az esküvő helyszínére.

Mire is fogunk törekedni?
Nagyon sok stressz és idegesség tudja érni a menyasszonyt az esküvő előtt, én arra fogok figyelni, hogy Te csak magadra koncentrálj, hogy rá tudj hangolódni életed Nagy napjára. Élvezni tudjad, hogy minden csak körülötted forog, mindez csak Érted jött létre. Az esküvő előtti napon ülj le a családdal egy jó pohár bor mellé beszélgetni, a többi dolgot
bízd csak rám … én majd én idegeskedek, hogy minden és mindenki ott legyen az esküvődön. Élvezd ki, hogy Te vagy a nap középpontjában, Téged néz és csodál mindenki. Ezeket a felejthetetlen pillanatokat, érzéseket én már átéltem a saját esküvőmön és abban
szeretnénk Neked segíteni, hogy a Te ÁLOM ESKÜVŐD is megvalósuljon!