Close
+36 20 279 7422 info@romantikuseskuvo.hu
Hogyan tegyük romantikussá esküvőnket?

Egy romantikus esküvő legyen királylányos, nőies, fodros-bodros, pasztell, fényűző, meseszép és álomba illő.

Ilyen esküvőn a saját gyerekkori álmainkat kell követni és megvalósítani, egy kis kreativitással és tervezéssel mindent elérhetünk, csak a fantáziánk szabhat határt!

Ez az a stílus, amibe rengeteg dolog beletartozhat, a kihívás csupán annyi, hogy harmóniát teremtsünk a sokféle dolog között.

Egy romantikus esküvő egyik legnyilvánvalóbb jellemzője a jól megválasztott lágy pasztellszínek, a visszafogott púder színek harmóniája. A barack, a pezsgő, a krém, a lila és természetesen a rózsaszín. Használhatunk színpárokat is, pl.: egy lilát egy krémszínnel, a rózsaszínt egy ekrü színnel.

Ezek a színek megjelenhetnek bárhol az esküvőn, a menyasszonyi csokornál, a vőlegény nyakkendőjén át a koszorúslányok ruhájáig mindenhol.

Egy két ötlet hogyan tehetjük a nagy napot romantikussá:

A szertartás helyszínét lehet díszíteni színes szalagokkal,  ami romantikus és bájos megoldás is egyben, de ügyelni kell, hogy a színek harmonizáljanak egymással.

Tegyünk élő virágot egy kalitkába, így máris meg van a tökéletes asztaldísz.

Használjunk sok szép tüllt, organzát, csipkét és sok élő virágot a díszítéshez, illetve kedves kis kiegészítőkkel igazán finom dekorációt lehet kialakítani.

A csipke örök, klasszikus, romantikus és szexi, próbáljuk meg alkalmazni a helyszínen, a csokron, a meghívón és a tortán.

Az üvegvázából kiomló rózsacsokor, a tányérra helyezett 1-1 rózsafej, a szétszórt rózsaszirmok mind mind csupa romantikus ötlet.

A legegyszerűbben és leggazdaságosabban a romantikus hangulatot gyertyákkal fokozhatjuk!

Ezek a romantikus stílusjegyek remekül ki fogják egészíteni a hagyományos esküvői forgatókönyvi elemeket úgymint a vendégek fogadását, a fotózást, galambröptetést, az elegáns vacsorát, a vőfély által elmondott pohárköszöntőt, a menyasszonytáncot, a torta felvágását és az újasszony táncot.

Együtt mindezek fognak kerek egészet alkotni, sőt ezekhez még hozzájárul a sok vidám arc, a könnyező szülők, a nagymamák és barátnők a barátok jelenléte is, hiszen ők azok az emberek, akik veletek együtt tudnak majd örülni a nagy napon.

Lehet, hogy a párod nem egy romantikus alkat, de hidd el őt is el fogja kapni az esküvői hév és igazi Hercegként fog viselkedni és mindent meg fog tenni, hogy az álmod teljesüljön.

MERT IGENIS DIVAT MÉG A ROMANTIKA!