Close
+36 20 279 7422 info@romantikuseskuvo.hu
Esküvői helyszín kiválasztása

Minden ifjú párnak vannak álmai és elképzelései esküvőjéről. A Nagy nap különleges helyszínt érdemel, melyet körülölel a romantika. Mi lehet annál romantikusabb, mint egy csodás parkban, fákkal körülvéve, egy meleg, napos délutánon kimondani a boldogító igent.

Tökéletes esküvőhelyszín

Egy kastély valamelyik díszterme és parkja, vagy egy étterem és a hozzátartozó kert, ahol megtartható a polgári szertartás.

A helyszín a legfontosabb, ez igényli a legkörültekintőbb kiválasztást az egész esküvő megszervezésekor, hiszen ez képezi a költségvetés legnagyobb részét. Ezért nem árt alaposan meggondolni és körbenézni, hogy milyen helyszín mellett döntünk. Érdemes személyesen is megnézni a helyszínt, ismeretlenül próbavacsorán részt venni.

A helyszínnél a segítő szándék és a rugalmasság a legfontosabb.

A rengeteg helyszínt úgy tudjuk leszűkíteni, hogy meghatározzuk a létszámot, megnézzük, hogy a rokonok, barátok honnan is jönnek és ezek alapján találni egy olyan megoldást, várost, települést, amely a többségnek megfelelő. Mert egy esküvői helyszín esetében a vendégek igényeit is szem előtt kell tartani, nem csak a sajátjainkat, hiszen az a cél, hogy a lehető legjobban érezze magát minden vendégünk.

Néhány szempontot érdemes figyelembe venni az esküvő helyszínének kiválasztása során:

Van-e lehetőség szabadtéri szertartásra, rossz idő esetén van-e B helyszín?

Milyen ültetési módok alkalmazhatók?

Milyen jellegű vacsorát tudnak biztosítani?

Milyen jellegű szervírozást vállalnak?

Van-e gyerekkedvezmény?

A korlátlan italfogyasztás milyen italokat tartalmaz?

Felszolgálok száma?

Sütemény, torta bevihető-e a helyszínre?

Milyen egyéb költségek merülhetnek fel?

Vendégek elszállásolására van-e lehetőség?

Rendelkezik-e parkolóval?