Close
+36 20 279 7422 info@romantikuseskuvo.hu
Romantikus esküvői dekorációk bérlése

Általános Bérlési Feltételek

A jelen dokumentum tartalmazza a Romantikus Esküvő Webáruház bérlési feltételeit az alábbiak szerint:

A webáruház üzemeltetőjének adatai:
Cégnév: Green Elite Bt.
Székhely címe: 2614 Penc Evva Lajos utca 13.
Cégjegyzékszám: 13-06-052379
Bankszámlaszám: Centrál Takarék Szövetkezet 63600904-15904261

Ügyfélszolgálat adatai:
Átvételi cím: 2614 Penc Gerengay Pál utca 7.
Telefonszám: 06-20/2797422
Email cím: info@romantikuseskuvo.hu

A bérleti jogviszony alatt a bérbevevő jogosult a megrendelésben megadott rendezvény időpontját megelőző naptól a rendezvényt követő 1 napig a megrendelt termékeket birtokba venni, illetve köteles azt rendeltetésnek megfelelően használni, állagát megóvni.

A bérleti díjat a bérleti jogviszony teljes időtartamára a visszaigazolt megrendelés email tartalmazza.

A termék átvételekor a megrendelő köteles tételesen a terméket átvenni. Reklamációt mind minőség illetve mennyiség tekintetében az átadás-átvétel ideje alatt fogadunk. Utólagos reklamációt NEM!

A rendezvény helyszínén a bérbeadó által átadott eszközök állapotáért a megrendelő (bérbevevő) vállal teljes felelősséget sérülés, hiány esetén. Az okozott kár megfizetése a bérbevevőt terheli, a hiányzó vagy sérült eszközök a leltári értéken kerülnek kiszámlázásra a bérbevevő felé. A leltári érték a mindenkori bérleti alapdíj (kedvezményektől mentes) háromszorosa.

Árak és szállítási információk

Áraink bruttó árak, a terméket és a tisztítási költséget tartalmazzák. A pontos szállítási díját egy megerősítő emailben írjuk meg.

Megrendelés értékétől függően kauciót kérünk a termék átadásakor, amely a visszavételnél teljes mértékben visszajár, amennyiben a termék hiány és sérülésmentes. Kaució mértékéről minden esetben az átadás előtt egyeztettünk a bérlővel.

Abban az esetben, ha a bérbevevő a leszállításkor az átadott eszközöket tételesen nem veszi át, visszaszállításkor a hiányt a bérbeadó az eszköz leltári értékén fogja kiszámlázni.

Bérbevevő nem jogosult állagsérelemmel együtt járó beruházást, átalakítást végezni a megrendelt, bérelt tételeken.

Fontos!

Személyes visszahozásnál vagy visszaküldésnél kérjük, hogy a csomagok úgy érkezzenek, ahogy elvitték/feladtuk. Amennyiben nem úgy kapjuk vissza, a kauciót nem áll módunkban vissza adni!

Futárszolgálattal való kiszállítás esetén 1 munkanapos szállítási határidővel vállaljuk a csomagok kézbesítését.

Abban az esetben, ha a csomagfeladás vagy visszahozatal nem történik meg a megegyezett napon, 3000 Ft/nap kötbért számítunk fel.