Close
+36 20 279 7422 info@romantikuseskuvo.hu

A Nagy nap csomag:

tökéletesen megfelel azoknak a menyasszonyoknak, akik saját maguk szeretnének megtervezni, megszervezni mindent, de azt szeretnének, ha a ceremóniát és a fogadást szakmailag valaki felügyelné. Ez a menyasszony számára megnyugtató és kényelmes, hiszen egy szakértő vigyázz és felügyel minden apró részletet. A fogadás, a ceremónia helyszínén személyi asszisztensként fogom irányítani az esküvőt.

Komplett esküvő szervezési csomag:

e-mailes és telefonos konzultációt és megadott személyes találkozást foglal magába. Az esküvő minden részletében segítek és részt veszek a tervezésben, hogy igazán sikeres és emlékezetes esküvőt hozzunk létre együtt. Költségvetést készítünk, reális határidőket szabunk, hogy minden rendben legyen ebben a mozgalmas és stresszes időszakban. Megkeressük vagy igény szerint megkeresem a szolgáltatókat, segítek a szerződéssel kapcsolatos tárgyalásokban, a találkozók ütemezésében. Az esküvői témátokhoz kapcsolódóan megtervezzük és kitalálunk minden egyes részletet. A Nagy napon pedig a helyszínen biztosítom, hogy minden rendben és zökkenőmentes legyen, minden egyes felmerülő problémát elintézek.

Az első találkozás

Ez egy fontos találkozás, hiszen megismerjük egymást, itt lehetőségünk nyílik megbeszélni az igényeiteket és az elképzeléseiteket, a találkozó végeztével tudok adni egy személyes árajánlatot, hogy melyik csomagom és szolgáltatásom lenne Nektek a legmegfelelőbb.

És most lássuk az esküvőszervezői csomagokat:

A NAGY NAP ESKÜVŐI CSOMAG AJÁNLAT

HERCEGNŐ ESKÜVŐI CSOMAG AJÁNLAT

KIRÁLYNŐ ESKÜVŐI CSOMAG AJÁNLAT

ESKÜVŐ UTÁN CSOMAG AJÁNLAT

MÉG MINDIG SZERETLEK ESKÜVŐI CSOMAG AJÁNLAT

 

Új komment

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. A kötelező mezők *-gal jelölve.