Menyasszonyi frizura

Sok menyasszony az esküvő előtt dönti el, hogy a szépülés jegyében vágat magának egy új fazont, szakít a sok éves hajviseletével és valami újjal lepi meg a vőlegényét.

Készül az esküvői frizura

Tipp: ha változtatni szeretnél a hajad hosszán és a színén, akkor azt a leánybúcsúig tedd meg! Arra a napra már a megújult külsővel, hajszínnel, fazonnal menjél. Ha arra a napra időzíted a próba sminkedet is, akkor már képet kaphatsz arról, hogy hogyan is fogsz festeni az esküvőd napján.

Romantikus esküvői frizurák

Az esküvői frizurának passzolnia kell a menyasszonyi ruhához, a menyasszony egyéniségéhez és főként az arcformájához.

Választhatsz a kiengedett göndör hajak, a feltűzött tincsek vagy különleges kontyok közül egy igazán hozzád illőt.

A fátyol tűzési módja nagyban meghatározza a frizurádat.

Figyelni kell, hogy ne képzeljünk el sok mindent a hajunkba, a fátyol és a tiara kettőse ideális a szertartásokhoz és a fotózásokhoz. Később tehetünk hajdíszeket és egyéb kiegészítőket a hajunkba.

Az esküvők legnépszerűbb hajviselete az elegáns, alkalmi konty.

Ha romantikáról beszélünk, akkor a mindenféleképpen meg kell említeni a kontyba vagy egy hajtincsbe tűzött apró virágokat, elő virágokat, jó minőségű selyemvirágokat.

Egy szál orchidea, rózsa vagy hófehér margaréta csodás dísze lehet a menyasszonyi frizurának.

Hajdíszek lehetnek: tiara, gyöngyökkel vagy strasszokkal kirakott hajpánt, szolid oldalra tűzött tolldísz, csipkéből készült, fejtetőre simuló fátyol, csillogó csattok.

A hullámos, lazán vállra omló loknik is egyre népszerűbb menyasszonyi frizurák.

Extra tipp:

A szertartásnál viselt teljesen kibontott hajból az este közeledtével el lehet készíteni egy lazább fél kontyot, esetleg oldalt feltűzött frizurát, hogy ne zavarjon a táncban.