Menyasszonyi ruha kölcsönzés

A menyasszonyi ruhádhoz hozzájuthatsz úgy, ahogy a legtöbb ara teszi, kölcsönzéssel. Ez azt jelenti, hogy a ruhapróbák és az igazítás után, egy pár napig a Tiéd lehet álmaid ruhája, amit fájó szívvel az esküvőd utáni hétfői napon vissza kell vinned.

Ha a szerencsésebbek közé tartozol, akkor a szalonból kiválasztott ruhát megveheted, vagy ha találtál egy jó varrónőt, akkor meg is varrathatod magadnak. A varratás csak akkor célszerű, ha a ruha minden részletét pontosan megálmodtad és nagyon határozott elképzelésed van róla.

Az esküvői ruha kiválasztásánál csak a saját elképzelésedre hagyatkozzál, de természetesen kikérheted mások véleményét is, vigyél el magaddal családtagokat, barátnőket, esküvőszervezőt, koszorúslányokat a ruhapróbákra.

Menyasszonyi ruha kölcsönzés vagy varratás

Mondják el a véleményüket az egyes ruhákról és fazonokról!

Vagy megerősíteni fognak Téged vagy éppen eltántorítanak a véleményükkel, de a végső döntés csak is a Tiéd legyen!

Ne akarj bárkinek is megfelelni, csak saját magadnak, hallgass a benned rejlő hangra, és tudni fogod, hogy melyik a Te igazi ruhád.

Ez a Te napod és az a fontos, hogy Te jól érezd magad benne!

Az igazi a tökéletes menyasszonyi ruha, olyan, mint a nagy Ő, ha már megtaláltad, akkor nem vágysz másra!

Csak arra a ruhára tudsz majd gondolni, már nem akarsz elmenni másik szalonba próbálni, nem fogsz a neten nézelődni, csak hosszú heteken át fogod nézni a próba során készült fotóidat. Alig fogod várni, hogy a Nagy napon végre belebújhassál, és igazi királynőként ragyoghass benne.

De tud meg az igazi álomruha visszaadása az esküvő után igazi katasztrófa, mintha csak a szívedből ragadnának ki egy darabot. Tehát aki megteheti, vásárolja meg magának a menyasszonyi ruháját.

Csakis márkás-minőségi ruhát érdemes választani, mert  ezek fognak úgy állni rajtad, ahogyan azt szeretnéd, ahogyan a bemutató fotókon látod.

A másolatok lehet, hogy tényleg hasonlítanak az eredetire, de hidd el ég és föld a két ruha. A professzionális kidolgozásnak és a minőségi anyagoknak köszönhetően az eredeti, márkás ruhához semmi sem fogható.