Esküvői jármű

Az esküvői járművek, autók kiválasztása a vőlegények egyik legkedvesebb és legtesthezállóbb feladata.

Ez a feladat legyen nyugodtan a vőlegényedé!

A menyasszonyi autó az ízléseteknek, álmaitoknak megfelelően lehet luxusautó, oldtimer, limuzin vagy hintó. Hintón érkezni a templomba, majd onnan a vacsora helyszínére nagyon romantikus.

Természetesen a menyasszonyi autó díszítésének is követnie kell a dekoráció stílusát. Költéshatékonyságból ez a díszítés a későbbiekben áthelyezhető a főasztalra a pár elé. Viszont ez kicsit kockázatos dolog, hiszen ha nagyon megviseli a kocsikázás, akkor eléggé kellemetlen pont a legkiemelkedőbb helyre tenni.

Fontos dolog: Figyelni kell az esetleges behajtási engedélyek megszerzésére is.

Még meg kell említeni, hogy gondoskodnunk kell a násznép szállításáról is. A meghívók kihordásánál már lehet érdeklődni a családoknál, hogy igényt tartanak-e rá, vagy minden család meg tudja-e oldani az utazást.

A násznép szállításának legegyszerűbb módja a kisbusz vagy egy nagyobb busz bérlése, mely a lakodalom színhelyére vagy éppen a szertartás helyszínére szállítja a vendégeinket.

Ha közös busz áll a rendelkezésére, akkor a násznépnek a hajnali hazaszállítását  jobban át kell gondolni, hisz nem mindenki egy időben szeretne elindulni, gondolok itt az idősebb és gyermekes hozzátartozókra. A legjobb ha óránkénti indulási időpontokat adunk meg éjféltől.

Megoldás lehet még a sofőrszolgálat, amely biztosan egyszerűbb, de nem biztos, hogy költségkímélőbb megoldás.